Caută în Reghin Intră în cont Înregistrează-te Beneficii

Exemplu: pizza, copiat chei, service auto, frizerie, brutarie, service gsm, instalator, tamplar, scari, pavaj

Deocamdată găzduim 27 înregistrări. Tu ești înregistrat?


Catalog de firme reghinene, disponibil oricui, oriunde - află adrese și numere de telefon ale prestatorilor de servicii din Reghin cu o simplă căutare.

Conditii de utilizare a site-ului http://www.reghin.info

Folosirea acestui site (vizitarea, vizualizarea) implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.reghin.info

Definitii:
Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:
• Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza serviciul;
• Serviciu - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de Bluesky Studios S.R.L. prin Internet, cu ajutorul acestui site.

Obligatiile Utilizatorului:
a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:

• nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului de pe sau prin intermediul acestui site web fara permisiune scrisa din partea Bluesky Studios S.R.L.;

• nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul Bluesky Studios S.R.L. pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;

• nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Bluesky Studios S.R.L. in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Bluesky Studios S.R.L. ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Limitarea raspunderii

a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel Bluesky Studios S.R.L. nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. Bluesky Studios S.R.L. nu este raspunzatoare si nu ofera nici o garantie ca:

• serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
• serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
• orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;
• datele prezentate pe site sunt complete, actuale sau corecte;
• informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Bluesky Studios S.R.L. poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Bluesky Studios S.R.L. prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

b. Raspunderea Bluesky Studios S.R.L. (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de dolari SUA.

Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca Bluesky Studios S.R.L. nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet. Conexiunea la alte Site-uri

a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Bluesky Studios S.R.L. pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Bluesky Studios S.R.L. nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre Bluesky Studios S.R.L. a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

c. Site-ul foloseste JavaScript cu plugin-uri aferente pentru a furniza Utilizatorului o utilizare cat mai placuta si usoara. Doar browserele care suporta JavaScript si care au JavaScript activat pot accesa site-ul.

Proprietate intelectuala

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Bluesky Studios S.R.L.

Date cu caracter personal

Bluesky Studios SRL este inregistrata in registrul operatorilor de date cu caracter personal.
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Bluesky Studios S.R.L. are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.

Generalitati

a. Modificari ale conditiilor - Bluesky Studios S.R.L. poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b. Forta Majora - Bluesky Studios S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma Bluesky Studios S.R.L. nu este responsabila.

c. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Bluesky Studios S.R.L.. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Bluesky Studios S.R.L. nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate - Bluesky Studios S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. Bluesky Studios S.R.L. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permit Bluesky Studios S.R.L. sa primeasca informatii cu caracter personal.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Bluesky Studios S.R.L. respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le furnizati in momentul inregistrarii sau operarii in cuprinsul acestui site. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bluesky Studios S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana fizica.

Scopul colectarii datelor este:

• de mentinere a conturilor de acces online, evidenta membrilor si a clientilor.
• oferirea de produse si/sau servicii de catre membrii site-ului catre dumneavoastra;
• solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
• procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
• emiterea documentelor de facturare;
• alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Completarea datelor personale nu este obligatorie. Necompletarea sau stergerea lor impiedica:

• deschiderea si mentinerea contului dumneavoastra de acces online;
• obtinerea de catre dumneavoastra a produselor si serviciilor oferite;
Informatiile private inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Bluesky Studios S.R.L. si partenerii contractuali ai acestuia. Datele cu caracter privat nu sunt disponibile public exceptie facand datele care apar in documente oficiale conform legii si care pot fi accesate de catre membrii site-ului (nume asociati si administratori).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Bluesky Studios S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatii:

• orice persoana fizica are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct;

• persoanele juridice nu fac obiectul Legii nr. 677/2001.